Diensten

Geconditioneerd transport

Agro World is een dienstverlenend bedrijf dat is gericht op het vervoer van gekoelde levensmiddelen. Agro World is zich bewust van het feit dat diensten van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen de markt op moeten. Ook een klantgerichte bedrijfsfilosofie is nodig om succesvol te zijn in deze sector.

AgroWorld wil een betrouwbare en flexibele partner zijn en is over marktontwikkelingen en vragen open-minded.

Om aan de hoge normen van de voedselveiligheid te voldoen beschikt men over moderne en goed uitgeruste faciliteiten en transporteenheden.

Medewerkers van Agro World zijn allemaal opgeleid volgens de Haccp certificering zo dat ze zich nog beter bewust zijn van de eventuele risico’s voor de voedselveiligheid

Door de jarenlange ervaring in het geconditioneerd transport kan Agro World een interessante partner zijn voor het vervoer van uw producten.

Geconditioneerde opslag

Agro World beschikt op haar locatie in Emstek over een EG erkend koelhuis voor het verladen en opslaan van levensmiddelen.

Hier worden de ladingen samengesteld tot de meest optimale route.

Verder beschikt Agro World over opslag capaciteit voor klanten die behoefte hebben om de producten voor langere tijd bij ons op te slaan.

Het koelhuis van Agro World is modern en voldoet aan alle standaards die er worden verwacht van onze opdrachtgevers en wetgever

Emballage verhuur

Agroworld beschikt over eigen emballage die verhuurd wordt aan klanten zo dat de klant geen zorg meer heeft over emballage.

Agroworld verzorgt de:

  • Verhuur
  • Verkoop
  • Reinigen
  • Administratie
  • Pooling

Door dat Agroworld het emballage beheer overneemt heeft de klant meer tijd om zich bezig te houden met haar kern activiteiten.

Ingredients Transport

Naast het vervoer van geconditioneerde producten in koeltrailers beschikt Agroworld ook over op maat gemaakte vloeistof dichte kiptrailers voor het transport van dierlijke bijproducten. Opdrachtgevers van deze producten komen veelal uit de vleesverwerkende industrie.

Omdat er veel eisen aan het transport van deze producten worden gesteld beschikt Agroworld hier voor over alle benodigde vergunningen en vrijstellingen om 24 uur per dag 7 dagen per week te kunnen transporteren.