Over Agroworld

Historie

Agro World Group is in 1998 opgericht en is bij een groot slachthuis in de buurt begonnen met het transport van levensmiddelen. In eerste instantie was dit voornamelijk regionaal transport. Na een paar jaar kwam er steeds meer vraag (van de inmiddels groeiende klantenkring) om ook internationaal transport te gaan verrichten.

Agro World heeft een netwerk opgezet met een goede prijs kwaliteit verhouding voor de opdrachtgevers. Met meer dan 25 vertrekken per dag richting Scandinavië is Agro World inmiddels een belangrijke speler geworden op de markt. Agro World heeft de laatste jaren aan de samenwerking gewerkt met andere vervoerders om een nog betere service te kunnen bieden aan haar klanten.

Vandaag de dag heeft Agro World dan ook vestigingen in Nederland en Duitsland  om zo de hoge kwaliteit standaard te kunnen waarborgen. Agro World Group heeft alle middelen en benodigde certificaten om dit te kunnen doen.

Anno 2017 beschikt Agro World over meer dan 150 eigen transporteenheden waar het grootste deel van het werk mee verricht wordt. Voor het overige deel maken we gebruik van vaste logistieke partners of onder vervoerders.

Bij het wagenpark van Agro World staat betrouwbaarheid op de eerste plek. We hebben dan ook een relatief jong wagenpark waar continu in geïnvesteerd wordt en werken met de nieuwste en modernste techniek. Alle voertuigen beschikken over een track-and-trace systeem waardoor ze altijd te traceren zijn. Alle koel- en diepvrieswagens zijn uitgerust met een temperatuurregistratie waardoor kan worden aangetoond dat er altijd onder de juiste omstandigheden wordt vervoerd. Agro World heeft een eigen werkplaats met wasstraat voor binnen- en buiten reiniging.

De vestigingen

Agro World transport bv

Luttikhuisweg 3
7587 MG De Lutte

Agroworld GmbH

Stockholmerstrasse 16
48455 Gildehaus

Agroworld Emstek

Nordallee 3 – ecopark
49685 Emstek

Agroworld Flensburg

Lise-Meitner-Str. 19
24941 Flensburg

DSC00024

Partners

Agroworld maakt gebruik van vaste partners om een zo breed mogelijke dienstverlening te kunnen bieden.

Wij werken samen op het gebied van

  • Transport
  • Emballage
  • Op en overslag
  • truck en trailer
  • werkplaats
  • wasstraat
  • IT oplossingen

Partners kunnen gebruik maken van al deze oplossingen die wij in eigen huis hebben en andersom maakt Agroworld gebruik van diensten of oplossingen van partners om de km per order zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen.