Koeltransport Denemarken

Agroworld vervoert dagelijks gekoeld transport van; vlees, groente, verse en diepvries producten voor supermarkten. In totaal hebben wij 3000 m2 koelopslag. We leveren niet alleen kwaliteit, maar ook snelheid. Dag A is laden en Dag B is lossen. Dit kunnen wij onze klanten beloven omdat we met twee chauffeurs rijden en doordat de wagen continue gekoeld wordt. Per dag vertrekken er tussen 30 en 45 wagens naar Denemarken toe voor gekoeld transport. Vanuit Denemarken komen er ook weer verse levensmiddelen terug.

We werken met een groot team dat goed op elkaar is afgesteld. Agroworld wegtransport Denemarken telt 100 chauffeurs en 30 mensen op koelhuis/kantoor/werkplaats. Sinds 2008 verzorgen wij transport naar Denemarken, hierdoor is er ruime ervaring en kennis wat zorgt voor een fijne samenwerking.

Waarom kiezen voor gekoeld transport Agroworld:

– Betrouwbaar
– Snelle levering
– Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
– Groot wagenpark

Levering in heel Denemarken is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan; Kopenhagen, Vemmelev, Hvidorve, Odense, Vinderup, Herning, Slagelse, Aalborg en andere Deense bestemmingen. Wegtransport via groupage, deeltransport en complete vrachten zijn bij ons allen mogelijk.

Doordat wij gebruik maken van MendriX is het eenvoudig om de goederen te volgen met een eigen inlogcode overal en dit is altijd op te vragen via Internet of gewoon via je smartphone.

Voor meer info kun je contact opnemen via de mail of telefoon, of direct offerte aanvragen.