Geconditioneerde opslag

Opslag van versproducten

Als totaaloplossing voor uw koeltransport bieden wij ook geconditioneerde opslag. We begrijpen als geen ander dat vooraadbeheer essentieel is en vraag en aanbod kunnen variëren. Daarom bieden wij flexibele logistieke totaaloplossingen voor de opslag en het transport van uw versproducten.

Agroworld beschikt op haar locatie in Emstek over een EG erkend koelhuis voor het verladen en opslaan van levensmiddelen. Hier worden de ladingen samengesteld tot de meest optimale route. Verder beschikken we ook over opslagcapaciteit voor klanten die behoefte hebben om de producten voor langere tijd bij ons op te slaan.

De geconditioneerde opslag van Agroworld is modern en voldoet aan alle standaarden die worden verwacht door onze opdrachtgevers en wetgever.

Koeltransport Totaaloplossingen

Met jarenlange ervaring is Agroworld dé specialist voor Internationaal koeltransport van levensmiddelen.

Koeltransport

Kwalitatief, betrouwbaar en snel gekoeld transport van uw producten. Dat is waar Agroworld voor staat.

Lees meer

Geconditioneerde opslag

Agroworld beschikt over een EG erkend koelhuis voor het verladen en opslaan van levensmiddelen.

Lees meer

Emballagediensten

Door het emballagebeheer van u over te nemen houdt u meer tijd over om te focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Lees meer

Meer weten over onze geconditioneerde opslag?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We zijn flexibel en denken graag met u mee voor een passende oplossing voor het transport en/of opslag van uw producten.

Vertel mij meer
adminGeconditioneerde Opslag