Koeltransport Denemarken

Geconditioneerd Transport Denemarken

Dagelijks zorgen wij voor gekoeld transport denemarken van onder andere vlees, groenten, vers- en diepvries producten. Om constant hoge kwaliteit te blijven leveren zijn we altijd bezig met innoveren en zijn al onze wagens optimaal uitgerust voor geconditioneerd vervoer.

Naast kwaliteit staan wij ook voor betrouwbaarheid en snelheid. Bij Agroworld is Dag A laden en Dag B lossen – dit kunnen we beloven omdat we altijd met twee getrainde chauffeurs rijden in modern uitgeruste koelwagens. Per dag vertrekken er tussen 30 en 45 wagens naar Denemarken voor gekoeld transport. Vanuit Denemarken komen er ook weer verse levensmiddelen terug.

We werken met een groot team dat goed op elkaar is afgesteld. Agroworld koeltransport Denemarken telt 100 chauffeurs en 30 mensen op koelhuis, kantoor en werkplaats. Sinds 2008 verzorgen wij transport naar Denemarken, hierdoor is er ruime ervaring en kennis wat zorgt voor een fijne samenwerking.

Waarom kiezen voor gekoeld transport Denemarken?

✓ Betrouwbaar
✓ Snelle levering
✓ Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
✓ Groot wagenpark

Levering in heel Denemarken is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan Kopenhagen, Vemmelev, Hvidorve, Odense, Vinderup, Herning, Slagelse, Aalborg en andere Deense bestemmingen. Wegtransport via groupage, deeltransport en complete vrachten zijn bij ons allen mogelijk.

Doordat wij gebruik maken van MendriX is het eenvoudig om de goederen overal te volgen met een eigen inlogcode – deze is altijd op te vragen via internet of gewoon via uw smartphone.

Voor meer info kunt u contact opnemen via de mail of telefoon, of direct een offerte aanvragen.

Koeltransport Totaaloplossingen

Met jarenlange ervaring is Agroworld dé specialist voor koeltransport van en naar Denemarken.

Koeltransport

Kwalitatief, betrouwbaar en snel gekoeld transport van uw producten. Dat is waar Agroworld voor staat.

Lees meer

Geconditioneerde opslag

Agroworld beschikt over een EG erkend koelhuis voor het verladen en opslaan van levensmiddelen.

Lees meer

Emballagediensten

Door het emballagebeheer van u over te nemen houdt u meer tijd over om te focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Lees meer

Betrouwbaar gecondtioneerd transport van en naar Denemarken gezocht?

Wij zijn een betrouwbare partner en leveren kwalitatief koeltransport tussen Nederland, Duitsland en Denemarken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We zijn flexibel en denken graag met u mee voor een passende oplossing voor het koeltransport van uw producten.

Vertel mij meer
adminKoeltransport Denemarken