Koeltransport

Geconditioneerd Transport

Agroworld is door jarenlange ervaring in koeltransport een interessante en betrouwbare partner voor het vervoer van uw vers- en vriesproducten. Wat in 1998 begon met het vervoeren van versproducten in de regio is nu uitgegroeid tot een groot kwalitatief, betrouwbaar en internationaal koeltransportbedrijf met een wagenpark van meer dan 125 vrachtwagens.

Dagelijks zorgen wij voor gekoeld transport van onder andere vlees, groenten, vers- en diepvries producten. Om constant hoge kwaliteit te blijven leveren zijn we altijd bezig met innoveren en zijn al onze wagens optimaal uitgerust voor geconditioneerd vervoer.

Groupage geconditioneerd transport

Naast kwaliteit staan wij ook voor betrouwbaarheid en snelheid. Bij Agroworld is Dag A laden en Dag B lossen zowel in Nederland, Duitsland als Denemarken! Ook kunt u bij ons gebruik maken van groupage gekoeld transport, waardoor alle bedrijven de kans krijgen om gemakkelijk en snel vers- en vriesproducten te vervoeren.

Kwalitatief geconditioneerd vervoer

Kwalitatief, betrouwbaar en snel koeltransport van uw producten. Dat is waar Agroworld voor staat. Om uw versproducten te vervoeren gaan wij continu voor de hoogste kwaliteit. Het EU-beleid rondom voedselveiligheid is gericht op de bescherming van consumenten én op een goede werking van de interne markt. Zo kent de EU normen voor de controle van de hygiëne van levensmiddelen.

Aanvullend op de wet- en regelgeving van de overheid nemen wij ook onze eigen verantwoordelijkheid. Om de kwaliteit en veiligheid van versproducten te waarborgen beschikken wij over alle benodigde certificaten voor betrouwbaar koeltransport. Daarnaast beschikken we ook over onze eigen kwaliteitssystemen!

Koeltransport Totaaloplossingen

Met jarenlange ervaring is Agroworld dé specialist voor Internationaal koeltransport van levensmiddelen.

Koeltransport

Kwalitatief, betrouwbaar en snel gekoeld transport van uw producten. Dat is waar Agroworld voor staat.

Lees meer

Geconditioneerde opslag

Agroworld beschikt over een EG erkend koelhuis voor het verladen en opslaan van levensmiddelen.

Lees meer

Emballagediensten

Door het emballagebeheer van u over te nemen houdt u meer tijd over om te focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Lees meer

Betrouwbaar gekoeld transport gezocht?

Wij zijn een betrouwbare partner en leveren kwalitatief koeltransport. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We zijn flexibel en denken graag met u mee voor een passende oplossing voor het koeltransport van uw producten.

Vertel mij meer
adminKoeltransport