Over Agroworld Transport

Agro World Group

Agro World Group is in 1998 opgericht en is toen begonnen met het transport van levensmiddelen in de regio. Na een paar jaar kwam er steeds meer vraag om ook internationaal koeltransport te gaan verrichten.

Anno 2019 beschikt Agroworld over meer dan 150 eigen transporteenheden en meerdere vestigingen in Nederland en Duitsland om zo de hoge kwaliteitsstandaard te kunnen waarborgen.

Agro Transport – Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Bij Agroworld staat kwalitatief en betrouwbaar koeltransport voorop. Om onze kwaliteit hoog te houden zijn wij daarom constant bezig te innoveren en ons logistieke proces duurzamer te maken. Zo treffen we constant innoverende maatregelen om de CO² uitstoot terug te dringen.

Alle voertuigen beschikken over een track-and-trace systeem waardoor ze altijd te traceren zijn en de koel- en diepvrieswagens zijn uitgerust met een temperatuurregistratie waardoor kan worden aangetoond dat er altijd onder de juiste omstandigheden wordt vervoerd.

Meer weten over ons?

We vertellen u graag meer over onze logistieke oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om eens te sparren over de transportmogelijkheden voor uw bedrijf!

Contact
adminOver Agroworld